مقاله

روابط سالم انسانی فاعل_ فاعل اند نه فاعل _ مفعول!

در یک ضرب المثلی قدیمی گفته شده که اولین چیزی که یک نابینا بعد از بینا شدن دور می اندازد عصایی است که به او وابسته بوده. چرا که این عصا او را به یاد ضعف هایش می اندازد و ما انسانها به اندازه وابستگی به فرد یا چیزی به …

بیشتر بخوانید »

پوشیدن ردای قضاوت توسط ذهن جدا ساز

ذهن جدا ساز، با پوشاندن ردای قضاوت ما را سوار بر اسب رقابت میکند و به سوی میدان جنگ برده و در نهایت در سرزمین تنهایی رهایمان میکند. مکانیسم های دفاعی راهکارهایی هستند که روان ناهشیار  ما برای خلاص شدن از درد و رنج  رویدادی،  واقعه ای  یا موضوعی رنج …

بیشتر بخوانید »

چوپان دروغگوی ذهن یا ندای درون ؟!

درست مانند زمانی که احساس گرما باعث فعال شدن غدد عرق در ما میشود، اگر مغز نیز در شرایط ناپایدار قرار گیرد، احساس ناامنی خواهد کرد. این احساس ناامنی، بخشی از حافظه ما را که غالبا  از پیغامهای هشدار دهنده پُر  شده را فعال میکند. این پیغامها معمولا هشدار هایی …

بیشتر بخوانید »

مرگ بعنوان زبان ارتباط با زندگی نیازمند آموختن است.

مرگ بعنوان مهمترین و بزرگترین رویداد زندگی هر انسانی در چنان ابهامی قرار گرفته و  ذهن ما انسان ها را چنان به سوی قطعیت سوق می دهد تا با فریبی وهم آلود، قطعیتی که در دنیای ما وجود خارجی ندارد را واقعیت تلقی کنیم. بطور عمده در برخورد با پدیده …

بیشتر بخوانید »

چراغ زرد؛ احتیاط یا انتخاب؟ – دکتر حسام فیروزی

چراغ زرد؛ احتیاط یا انتخاب؟

چراغ زرد؛ احتیاط یا انتخاب؟ در قبال رفتارها، حیوان غریزه، ماشین وظیفه و انسان مسئولیت دارد اگر بخواهیم برای حیوانات چراغ راهنما بسازیم از چند رنگ استفاده می‌کنیم؟ چرا برای ما انسان‌ها از سه رنگ استفاده شده؟ هنگامی که از افراد مختلف سوال می‌کنم که معنای این سه چراغ چیست …

بیشتر بخوانید »

بالغانه عمل کنیم…

به نظر نمیرسد اگر سگی ما را گاز بگیرید راهکار موثر آن باشد که ما هم او را گاز بگیریم. گروهی تروریستی, اتوبوسی حامل سربازان را مورد هدف قرار داده است و متاسفانه جمعی از هموطنانمان کشته و تعدادی را زخمی کرده اند که جا دارد در همین جا ابراز …

بیشتر بخوانید »

دوست دارید فرزندتان انسان باشد یا ماشین؟

دوست دارید فرزندتان انسان باشد یا ماشین؟ – دکتر حسام فیروزی خشونت بدوی ترین و ابتدایی ترین شیوه ابراز خشم است. در ارتباط با ویدیویی که اخیرا منتشر شده و مربوط به یکی از کارمندان ساواک است که پس از ۴۰ سال به ایران برمی‌گردد و توسط یک تیم مستندساز …

بیشتر بخوانید »

نه تنها یک کودک نمی‌تواند ازدواج کند بزرگسالی که بلوغ روانی ندارد هم همین‌طور

یک کودک نمی‌تواند ازدواج کند بزرگسالی که بلوغ روانی ندارد هم همین‌طور – دکتر حسام فیروزی درخصوص بحثی که امروز در فضای مجازی و رسانه‌ها در مورد بحث کودک‌همسری مطرح شده، لازم است بگوییم که قوانین مربوط به این موضوع مربوط به چند صد سال پیش است. طبیعتا وقتی ما …

بیشتر بخوانید »

رشد یافتگی و نگاه همدلانه – دکتر حسام فیروزی

رشد یافتگی و نگاه همدلانه – دکتر حسام فیروزی همانگونه که در تصاویر مشاهده میکنید کودک در مراحلی از رشد به طور طبیعی به دلیل اینکه خود را در محوریت جهان می انگارد، بر این باور است که هر آنچه خود میبیند یا فکر مییکند عین واقعیت است و دیگران …

بیشتر بخوانید »

درماندگی سیاسی ، لبه پرتگاه و سقوط

دکتر حسام فیروزی - Dr Hesam Firoozi

فروپاشی ایگو مرحله ای است که ایگو که عملکرد اصلی آن واقعیت‌سنجی است از این ماموریت اصلی روی به انتخاب رفتارهای می‌کند که با واقعیت‌سنجی فاصله بسیار دارد.در این مرحله ایگو به اموری می پردازد که از نگاه بیرونی عجیب و غریب تلقی میشود.

بیشتر بخوانید »
Call Now Button

آژانس دیجیتال مارکتینگ لوبیا